SOM EL QUE MENJEM

No hi ha dubtes que si alimentem el nostre cos amb productes carregats d'aditius, colorants, estabilitzans, etc de procedencia no natural, aquets queden depositats dins el nostra organisme y se van acumulant durant tota la nostra vida.

Fins i tot alguns productes quimics procedents d'abobs o insecticides es traspasen de mares a fills poguen produir efects nocius per la salut.

Per aixo es tan important saber que menjem. Els productes procedents de cultius ecologics a part de esser mes saludables tenen tots els aromes i gustos propis.La carn, les verdures i les hortalis -ses lliures de fertilitzans quimics i de fitosanitaris ens aseguren aquesta bona alimentació que mes ens conve.

A mallorca no fa mes de cincuanta anys tota la produccio era aixi. De fet avui en dia la major part d'ametlers no es someten a tractaments. Pero la ametla mallorquina
ni es cull perque no te preu i es deixa penjada als arbres.

Fa falta conscienciar desde el consumidor fins al productor passant per els intermediaris perque els productes procedents d'explotacions ecologiques arribin al mercat amb un preu competitiu.

Comentarios